U kabinetu predsjednice RH

Kao što je dogovoreno na sastanku Organizacijskog odbora Save, zatražili smo sastanak u uredu predsjednice RH.
Na sastanku smo željeli zahvaliti na visokom pokroviteljstvu nad održavanjem 6. Savjetovanja o Savi. Ujedno smo predsjednicu željeli upoznati sa Zaključcima sa tog događaja.
Vrlo brzo dobili smo mail iz ureda predsjednice gdje smo obaviješteni da ćemo biti primljeni.
Sastanak je dogovoren kod gospođe Helene Kasanić, tajnice Kabineta za gospodarstvo, te će se održati u četvrtak 26. siječnja o.g. u 10 sati u prostorijama Ureda predsjednice Republike Hrvatske.
Sastanku su nazočili predstavnici Organizacijskog odbora Save, gospodin Zlatko Blažević, tajnik SLAP-a, gospodin Dejan Komatina, tajnik Savske komisije, gospodin Ljubomir Miščević, profesor na arhitektonskom fakultetu i gospodin Vladimir Andročec, predsjednik Hrvatske akademije tehničkih znanosti.
Prema mišljenju delegacije sastanak je bio izuzetno ugodan i nadasve ohrabrujući glede aktivnostima udruge SLAP a poglavito oko održavanja Savjetovanja o Savi.

Jedan od zaključaka sastanka bio je kako ove godine trebamo puno ranije tražiti pokroviteljstvo nad 7. Savjetovanjem.
Iz Kabineta predsjednice RH poslali su nam dopis iz kojeg je vidljivo da su proslijedili Zaključke 6. Savjetovanja u ministarstvo zaštite okoliša i energetike, te ih zamolili da razmotre iznesenu problematiku.

Comments are closed.