Obilježen Međunarodni dan rijeke Save, 1. lipnja 2018.

Kao što samo i najavili obilježen je Međunarodni dan rijeke Save 1. lipnja 2018. godine. Obilježavanje je održano pod pokroviteljstvom  Gradske skupštine Grada Zagreba. Ovim putem želimo zahvaliti pokrovitelju bez kojeg ne bismo bili u mogućnosti na ovaj način obilježiti ovaj događaj. Manifestaciju su uveličali svojim sudjelovanjem izaslanici Ministarstva za zaštitu okoliša i energetike i Gradskog ureda za strategijsko planiranje i razvoj grada.

Zahvaljujemo svim sudionicima programa kao i svim članovima i prijateljima SLAP-a koji su svojim prisustvom uveličali ovaj događaj. Zahvaljujemo  i Hrvatskoj radioteleviziji  koja je u svojim emisijama, Dobro jutro Hrvatska i Zagrebačka panorama,  popratila  obilježavanje Dana Save.

U nastavku možete pogledati fotografije i video.

Nadamo se kako ćemo i slijedeće godine biti u mogućnosti obilježiti Dan naše  rijeke Save.

20180601_170201
« 2 od 32 »

Dan Save na Hendrixovu mostu uz ambiciozne planove

Vjerojatno niste znali da se 1. lipnja obilježava Međunarodni dan rijeke Save. Tim je povodom održana mala svečanost pokraj Hendrixova mosta na kojoj su se mogli čuti prilično ambiciozni – i već uznapredovali planovi – zahvaljujući kojima bi Zagreb trebao postati uistinu grad na Savi.

Posted by Zagrebačka panorama on Monday, June 4, 2018

Comments are closed.